Baby

"Liefdevolle aanraking van je baby, ontspanning en plezier"

Babymassage

Zoek je voor jou en je baby een momentje voor elkaar? Wil je samen met andere mama’s leren hoe je je baby kunt masseren? Wil je je baby beter leren begrijpen? Dan is de groepscursus babymassage iets voor jou! In vier sessies van anderhalf uur leer je geleidelijk aan alle technieken om je baby te masseren.

Baby yoga

Baby-yoga is een cursus voor ouder en kind waarbij je op een veilige en ontspannen manier allerlei oefeningen leert die op verschillende vlakken goed zijn voor je baby. Tijdens de lessen worden yoga oefeningen uitgevoerd op de rug, op de buik of in de armen. De oefeningen zijn een combinatie van aanraken, aaien, masseren, vasthouden en bewegen zo stimuleer je de ontwikkeling van het lichaam, inclusief de hersenen, de spijsvertering en de zintuigen

Samen yoga doen is ook een fijne manier om jullie vertrouwensband te versterken en samen plezier te beleven. De lessen hebben een speels karakter met vrolijke liedjes en rustige muziek. De lessen hebben een ongedwongen sfeer waar niets moet. Klik hier voor meer informatie over baby yoga

Draagconsult

Heb je je wel een afgevraagd waarom jij nu altijd handen tekort komt sinds je kindje er is? Wil je kindje ook altijd aandacht op het moment dat jij net bezig bent met het huishouden? Dan is een drager of een draagdoek misschien iets voor jou. Je kunt tijdens een voorlichting of inloopochtend kennis maken met het dragen.

Wil jij graag weten welke draagdoek/draagzak geschikt is voor jou of je partner? Of wil je verschillende draagdoeken/draagzakken uitproberen? Wil je leren knopen of op een juiste manier een ergonomische draagzak gebruiken, dan kun je een draagconsult boeken. Dragen is voor iedereen en ook nog eens superhip!

  • Deze site gebruikt cookies voor een goede werking.
  • Accepteren
  • No valid page specified.