Hechting & verbondenheid

Ontspanning

Bewustwording

Plezier & creativiteit

Concentratie

(Zelf) vertrouwen

Over Mum 2b

Mum 2b is ontstaan vanuit de behoefte om moeders op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met diverse diensten rondom zwangerschap en geboorte. De focus van mijn diensten liggen voornamelijk op het gebied van ontspanning, bewustwording en contact maken met je (ongeboren) kindje.

Mum 2b is er voor moeders zoals jij die op zoek zijn naar diverse manieren om tijdens en na de zwangerschap te ontspannen. Bij Mum 2b sta jij als vrouw en de verbinding met je (ongeboren) kindje centraal.

Tijdens je zwangerschap
Mum 2b kan je tijdens de zwangerschap op diverse manieren ondersteunen en helpen voorbereiden op de naderende geboorte. De pijlers hechting & verbondenheid, ontspanning, bewustwording, concentratie en (zelf)vertrouwen staan centraal bij de diensten die Mum 2b aanbiedt tijdens je zwangerschap.

 

De eerste levensjaren van je kindje
“Het eerste jaar is het belangrijkste jaar uit een mensenleven”, zegt men wel eens, en daar zit wel iets in: hierin ontstaat de eerste hechtingsrelatie. De eerste hechtingsrelatie, die rond de eerste verjaardag tot stand is gekomen, is als het ware het prototype van alle relaties die een persoon in het verdere leven zal hebben ¹ . Het eerste levensjaar van een kind is dus heel belangrijk voor de hechting tussen de ouders/opvoeders en het kind. Maar  hechting is ook belangrijk als je kindje nog niet geboren is, het blijft een voortdurend proces.
Bij Mum 2b leer je hoe je als (aanstaande) ouder samen met je (ongeboren) kindje een hechte band kunt opbouwen, samen kunt ontspannen, het creëren van bewustwording in de omgang met je baby en het hebben van plezier met je baby.
¹ Hechting is van levensbelang, Hester van der Wal, juli 2009

Wat is het doel van Mum 2b?
Het doel van Mum 2b is om (aanstaande) ouders te informeren, te inspireren en te laten ervaren, hoe je als  ouder op diverse manieren op een ontspannen, liefdevolle en plezierige manier een band op kunt bouwen met je kindje.En dat dit al begint tijdens de zwangerschap.

  • Deze site gebruikt cookies voor een goede werking.
  • Accepteren
  • No valid page specified.