Lieve  (aanstaande)mama’s en papa’s & geboortewerkers,
Ben je zelf zwanger of ken je iemand die het fijn zou vinden om extra begeleiding rondom de zwangerschap en bevalling te krijgen? Lees dan verder 😉

Als doula (in opleiding) begeleid en ondersteun ik zwangere vrouwen voor, tijdens en na de bevalling.

Tijdens je zwangerschap
Ik help jou en je partner  voor te bereiden op de komst van jullie kindje,  zodat jullie je kindje in alle rust en liefde kunnen verwelkomen. Mijn begeleiding bestaat uit minimaal 3 voorgesprekken, continue ondersteuning tijdens je bevalling en 2 afspraken in je post partum periode.

Happy BirthingDay!
Tijdens de bevalling ben ik er voor jou en je partner en blijf bij je hoe lang de bevalling ook duurt. Ik ondersteun je om vanuit je eigen kracht te baren, op de manier die bij jou past, in een omgeving die voor jou veilig en vertrouwd voelt. Ik ben er voor jou & je geboorte partner!


PostPartum periode

In de PostPartum Periode (periode na de bevalling) kom ik nog 2 keer bij je langs. Als extra mogelijkheid  kun je kiezen voor het boeken van een Welkom Mama Ceremonie, een Mama massage of een Belly Bind sessie.


Hoe zie jij de geboorte voor je? Welke geboorte wens jij voor je kindje?
Heb je hier wel eens over nagedacht? Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we hier over praten. Ook als je nog niet helemaal duidelijk voor ogen hebt wat voor een geboorte jij voor je kindje wenst, of wat ik voor je zou kunnen betekenen.

Dus heb jij als aanstaande mama behoefte  aan extra  voorbereiding  en begeleiding tijdens je zwangerschap en bevalling* , neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via het contactformulier of kijk op: doula-miriam

*Omdat ik nu nog in mijn opleidingsjaar zit, kan ik mijn doula begeleiding tegen een sterk gereduceerd tarief aanbieden!

Ken je iemand die hier belangstelling voor zou kunnen hebben, dan zou ik het fijn vinden als je mijn gegevens wilt doorgeven.

Wie ben ik?
Zelf ben ik moeder van twee prachtige dochters. Woon samen met dochters en mijn vriend in het dorpje Diever (Zuid-West Drenthe).
Ik werk vanuit ontspanning , bewustwording en een  liefdevolle verbinding, voor jou als vrouw, je geboorte partner en je (ongeboren) kindje.
Het is fantastisch om vrouwen tijdens hun zwangerschap en bevalling te mogen begeleiden.

Ik heb een achtergrond als HypnoBirthing docent, geef zwangerschap- en mama massages en ben tevens draagconsulent. Daarnaast bied ik fijne behandelingen aan voor in de PostPartum Periode.

  • Deze site gebruikt cookies voor een goede werking.
  • Accepteren
  • No valid page specified.