Ik heb geen twijfels over de cursus gehad, ik heb mij vooraf verdiept in de cursus door het lezen van de website van Mum2be over de hypnobirting cursus.

Bij het lezen had ik het gevoel dat dit is wat ik zocht, ik was op zoek naar een stukje controle maar ook vertrouwen krijgen in mezelf. Doordat ik i.v.m. medische situatie moest bevallen in het ziekenhuis, had ik het gevoel geen controle te hebben en was dan ook angstig voor wat  mij te wachten stond. De cursus was erg leerzaam maar ook vooral praktisch omdat de praktische tips ook zeker toepasbaar waren voor een ziekenhuis bevalling. Ik kon na de cursus dan ook met meer vertrouwen naar de bevalling kijken en door de praktische tips die ik kon toepassen had ik dat stukje controle terug. De cursus heeft dan ook veel bijgedragen waardoor het een bijzondere maar ook erg mooie en ontspannende bevalling was waar we dan ook erg fijn op terug krijgen. De begeleiding van Mirjam was erg prettig, ze kijkt naar je persoonlijke situatie en speelt op de behoeftes in wat je nodig hebt. Daarnaast was ze er ook voor vragen die er na de cursus door je hoofd spelen dat vond ik erg prettig. Mirjam haar begeleiding hebben we als warm ervaren maar ook zeker met een beetje humor wat dan zorgt voor de ontspannen sfeer tijdens de cursus. Ik zou dan ook zeker de cursus gegeven door Mirjam voor andere zwangeren maar ook zeker partners de cursus aanraden.

Ik ben Mirjam dankbaar voor de begeleiding omdat dit gezorgd heeft voor een mooie en ontspannende bevalling waar we dan ook met veel trots op terug kunnen kijken. Ons kleine wonder Luca is op 14-05-18 geboren in het ziekenhuis.

 

Rik en Cindy Zomer

Hoogeveen

Van mijn vrouw had ik voor Vaderdag een workshop babymassage voor papa’s gekregen. Ik vond het een leuke, interessante workshop. We hebben geleerd hoe je je baby in de Tummy Tub kan baden.

Ronald Ubels

Vanmiddag een heerlijke zwangerschapsmassage gehad. Heerlijke ontspannen sfeer en muziek en heel fijn om even het gewicht van mijn zwangere buik niet te hoeven voelen dankzij de speciale massagetafel. Echt een aanrader!”

Quinia Vermeulen

Toen ik de cursus babymassage deed, bleek Miriam ook mama-massages te doen. Ik dacht dat die massages alleen bedoeld waren voor mama’s die net waren bevallen. Toen bleek dat dat niet het geval was, heb ik meteen een massage geboekt. Ik kwam heerlijk ontspannen van de tafel af, echt een cadeautje voor mezelf! Dit ga ik vaker boeken!

Marleen Ubels-Ekelmans

Ik heb de cursus babymassage bij Miriam gevolgd. Het was een stukje ontspanning voor mijn zoontje als voor mij, echt een momentje van ons samen om tot rust te komen. Miriam is erg enthousiast en geeft met veel plezier en toewijding de cursus. Ik heb mijn man een workshop babymassage voor Vaderdag gegeven.Een echte aanrader!”

Marleen Ubels- Ekelmans

Als gevolg van mijn zwangerschap en bevalling heb ik bekkenklachten overgehouden. Daarom dacht ik dat een massage voor mij niet weggelegd was, omdat ik niet zo lang in dezelfde houding kan liggen en al zeker niet op mijn buik! Tot ik bij Miriam kwam! Zij kijkt naar je als mens in zijn totaliteit en is creatief in het bedenken van oplossingen. Ze heeft mij vooraf een Rebozo massage gegeven waardoor mijn lijf al wat spanning kwijt kon en vervolgens kon ik met wat aanpassingen op de tafel plaats nemen. Ik heb een heerlijke mama massage gehad, dank je wel Miriam! Als ik in de buurt ben kom ik zeker weer langs!”

Francis Smeenk

  • Deze site gebruikt cookies voor een goede werking.
  • Accepteren
  • No valid page specified.