Workshop: jouw ideale geboorte moodboard

Vind jij het lastig om je voor te stellen hoe de geboortedag van je kindje eruit kan zien? Ben je stiekem bezig met struisvogelpolitiek door je kop in het zand te steken en maar niet te denken aan de aankomende bevalling? Heb je geen idee wat of wie je nodig gaat hebben tijdens dit live changing event? Of wellicht zou je het heel graag anders doen dan bij je vorige bevalling? Kom dan naar de workshop: maak je ideale geboorte moodboard! Na het volgen van deze workshop ga je naar huis vol met informatie en inspiratie en een prachtig moodboard met jouw gedachtengoed.

Wat houdt de workshop in?
In deze workshop ga je samen met andere Mum 2b’s je onderdompelen in de wereld van zwangerschap en geboorte. Laat al je bezwaren, angsten en onzekerheden los en creëer een prachtig inspirerend moodboard met al jouw wensen, ideeën en geboortevoorkeuren.

We gaan gezamenlijk stil staan bij hoe de ideale geboorte van je kindje eruit ziet. Met wie ben je? Waar ben je? Wat voor sfeer hangt er? Wat is belangrijk voor je deze dag? Wat helpt je te ontspannen? Je gaat je de geboorte visualiseren door middel van een korte oefening en daarna maak je die gedachten visueel door middel van je moodboard te maken. Door jouw ideeën en dromen te visualiseren op een moodboard, maak je ze zichtbaar voor jezelf en voor anderen (denk bijvoorbeeld aan je partner). Je kunt hierbij denken aan mooie afbeeldingen, inspirerende teksten of quotes, affirmaties, een gedicht etc.

Waarom een moodboard over de geboorte van je kindje?
Het maken van een geboorte moodboard is een leuke en creatieve manier om positief bezig te zijn met jouw zwangerschap en de aankomende bevalling. Het gaat je helpen om een positieve mindset te bereiken, wat essentieel is voor een ontspannen bevalling.

Jouw moodboard zal je elke dag inspireren, geruststellen, blij maken en elke dag een beetje meer zin geven in je bevalling. Zo creëer je die positieve mindset en kun je met vertrouwen uit te kijken naar de geboorte van jullie kindje.

Wat zeggen anderen over deze workshop?

Ik vond het maken van een moodboard ontzettend leuk, omdat het bord als het ware alles wat in mijn hoofd (verstopt) zat tastbaar maakte. Daarnaast heeft het me aan het denken gezet over mijn wensen voor de bevalling. De waardevolle informatie die Miriam tijdens de workshop gaf, heeft hier in grote mate aan bijgedragen. Ik heb veel kunnen vragen en ben zeker ook geinspireerd geraakt door de andere zwangere vrouwen die er waren.

Anoniem

Wanneer en waar vind de workshop plaats?
De workshop vind plaats in de sfeervolle groepsruimte van Studio Juk. De workshop zal maandelijks afwisselend aangeboden worden op de maandag avond en de zondag morgen.
Wil je samen met zwangere vriendinnen of met je CP groep dit doen, neem gerust contact met me op. Dan kunnen we eventueel een workshop apart plannen.

Workshop
maandag avond
Start maart
19.00 -21.00

  • 18 maart
  • 27 mei
  • 08 juli
   Locatie: Studio Juk, Meppel

Workshop
zondag ochtend

start mei
11.00-13.00

 • 28 april
 • 16 juni
 • juli/augustus bij genoeg animo
  Locatie: Studio Juk, Meppel
 • Deze site gebruikt cookies voor een goede werking.
 • Accepteren
 • No valid page specified.