Zwanger

Ontspannen zwangerschap? Ontspannen bevallen? Ja dat kan......

Knoopwijzen voor zwangeren met een draagdoek

Heb je last van rugklachten? Merk je dat je steeds groeiende buik wel een stukje ondersteuning kan gebruiken? Of wil je je spieren ontlasten? Dan is een ondersteuning van je buik met een draagdoek misschien iets voor jou. Dit en meer leer je tijdens de workshop knoopwijzen voor zwangeren met een draagdoek.

HypnoBirthing – Ontspannen bevallen (volledig met partner), praktijk Mum 2b, Dieverbrug (15 min. vanaf Meppel en Hoogeveen)

Ben je onzeker over de bevalling? Weet je niet wat je te wachten staat en wil je daar meer over weten? Wil je samen met je partner je voorbereiden op een ontspannen bevalling? Kortom wil je met vol vertrouwen ontspannen bevallen? Dan is wellicht de cursus HypnoBirthing® iets voor jou!

De HypnoBirthing® cursus geeft je naast veel theoretische kennis juist ook praktische tools hoe je op zowel lichamelijk en geestelijk vlak kunt ontspannen. Het programma bestaat onder andere uit effectieve ademhalingen, ontspanning, visualisaties, meditatieve oefeningen, een band opbouwen met je baby, fysieke oefeningen en heel veel meer informatie.
HypnoBirthing is een positieve cursus die je helpt bij het voorbereiden van een kalme, liefdevolle geboorte. Daarnaast is het maken van een plan met geboortevoorkeuren en hoe je in gesprek gaat met je zorgverlener een belangrijk onderdeel van de cursus. Maximaal aantal stellen: 4 stellen,(partner is alle lessen welkom).

Mum 2b zwangerschapscirsis – Ontspannen bevallen (gedeeltelijk met partner), Woldkasteel in Tuk (nabij Steenwijk)

Verwacht je binnenkort je kindje en zie je op tegen de naderende bevalling? Weet je niet wat je te wachten staat? Of ben je juist al eens eerder bevallen en wil je het absoluut niet nog een keer op die manier ervaren? Dan is de Mum 2b zwangerschapscursus wellicht iets voor jou!

De cursus is voor aanstaande ouders die niet alleen op zoek zijn naar een theoretische cursus, maar juist ook op zoek zijn naar een praktische en hands on cursus waar je tools en technieken leert die te gebruiken zijn tijdens de zwangerschap en de geboorte.

De postpartum periode verdient een speciale plek in de cursus, dit is de periode na de geboorte. De eerste weken na een bevalling zijn van wezenlijk belang voor een moeder en haar kindje om zich te hechten, te rusten en aan te sterken. Er wordt binnen de cursus dan ook uitgebreid aandacht besteed aan deze mooie, maar soms ook heftige periode.  Je krijgt informatie over het maken van een kraamplan, hechting met je kindje, borst- en kunstvoeding, ontspannen als moeder, babymassage, het dragen van je kindje in de draagdoek en nog veel meer.
Maximaal aantal personen: 10 personen, (waarvan 2 lessen met partner)

Ontspannen zwangerschap

Wil je tijdens je zwangerschap wat extra aandacht geven aan je lichaam? Heb je last van die typische zwangerschapskwaaltjes en ben je op zoek naar verlichting? Dan is een zwangerschapsmassage iets voor jou.
Of wil je juist je zwangerschap en geboorte afsluiten met een ontspannen
mama-massage. Dat kan bij Mum 2b!
Tevens geef ik ook een workshop
rebozo massage
voor aanstaande ouders, de technieken die je in deze workshop leert kun je heel goed toepassen tijdens je zwangerschap maar ook heel goed tijdens je bevalling.

  • Deze site gebruikt cookies voor een goede werking.
  • Accepteren
  • No valid page specified.