Zwangerschapscursus 

Je bent je ervan bewust hoe belangrijk het is om je voor te bereiden op de komst van je kindje. Of je nu voor de eerste keer gaat bevallen, of dat je al een kindje hebt.

Maar welke zwangerschapscursus past bij jou? Veel vragen die ik krijg gaan over de keuze van een zwangerschapscursus.

Ik zeg altijd maar zo: 'er leiden meerdere wegen naar Rome, kies het pad dat het beste bij jou en de situatie past'. De vragen die je jezelf kunt stellen is: Waar heb ik behoefte aan? Wat heb ik nodig? Hoeveel tijd heb ik en mijn partner? Wil ik de cursus thuis doen of op locatie? In een groep of juist privé? Welke cursus trekt je het meest?

Kom je er niet uit? Neem gerust contact met me op, dan kijken we samen even wat het beste bij jou/jullie past.

Hypnobirthing cursus


Ben je onzeker over  de bevalling? Weet je niet wat je te wachten staat en wil je daar meer  over weten? Wil je samen met je partner je voorbereiden op een  ontspannen bevalling? Kortom wil je met vol vertrouwen ontspannen  bevallen? Dan is de cursus hypnobirthing  iets voor jou!


De hypnobirthing cursus geeft je naast veel theoretische kennis juist ook  praktische tools hoe je op zowel lichamelijk en geestelijk vlak kunt ontspannen. Het is een positieve & complete zwangerschapscursus die je uitgebreid voorbereidt op de geboorte van je kindje en de periode erna.

Eendaagse bevalcursus


Tijdens  deze eendaagse cursus leer je alles wat je nodig hebt om je op een  ontspannen en positieve manier voor te bereiden op de bevalling. Je leert hoe je lijf werkt tijdens een bevalling en wat jij en je partner kunnen doen om dit proces te ondersteunen. De focus deze dag ligt helemaal op de bevalling.


De Mum 2b bevalcursus is GEEN traditionele ‘pufcursus’. Je krijgt waardevolle en vooral praktische tips en technieken  vanuit o.a. de hypnobirthing, mindfulness en spinning babies en mijn  ervaring als doula.

Een mooi alternatief als je geen tijd hebt voor een complete hypnobirhting cursus.

Online cursus Geboortekracht


Geen tijd of zin om een cursus op locatie te volgen? Dan is de online cursus Geboortekracht iets voor jou. Je kunt op je eigen tempo online de cursus volgen. Daarnaast zijn er wekelijks calls waar je bij kunt aanschuiven. Ook is er een online community waar je andere zwangere ontmoet.


De online zwangerschapscursus is een combinatie van hypnobirthing & mindfulness. Aangevuld met masterclasses over o.a. borstvoeding, dragen, bekkenbodem en de postpartum periode.

Omdat deze cursus in de pilot fase is kun je deze nu tegen een no brainer tarief boeken.

>