Zwanger? Of net bevallen? Gefeliciteerd! Wat een bijzondere periode breekt er voor je aan. 

Mum 2b is ontstaan vanuit de behoefte om moeders op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met diverse diensten rondom zwangerschap en geboorte.
De focus van Mum 2b ligt voornamelijk op het gebied van ontspanning, bewustwording en contact maken met je (ongeboren) kindje.

Mum 2b is er voor moeders als jij die op zoek zijn naar diverse manieren om tijdens en na de zwangerschap te ontspannen.
Bij Mum 2b sta jij als vrouw en de verbinding met je (ongeboren) kindje centraal.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Of wil je nog extra informatie over iets wat ik aanbied, vul dan het contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Wat kan ik voor je betekenen?

 

When you change the way you view birth, the way you birth will change

– Marie Mongan-

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wat papa’s & mama’s zeggen over Mum 2b

Wat ik het fijne vindt aan Mum 2b dat je voor meerdere dingen terecht kunt bij Miriam. Zo heb ik meerdere massages gehad, heb mijn man een workshop babymassages gegeven en heb ik zelf de cursus babymassage gevolgd.
Er hangt een fijne sfeer in de praktijk van Miriam en haar enthousiastme over haar vakgebied werkt aanstekelijk! Ik kan iedereen een cursus of een massage van Mum 2b aanraden!

Marleen Ubels-Ekelmans

 

Believe you can and you’re halfway there

 

-Unknown-

 

Bewaren

Bewaren

 

Mum 2b Shop

Voor moeder & kind

 

In de bescheiden webshop van Mum 2b vind je producten voor jou als (aanstaande) mama en je kindje. Je vind er producten die ik zelf ook gebruik als mama  en waar ik ook volledig achtersta.

Van de verzorgingsproducten van Earth Mama Angel Baby en Petit&Jolie tot aan draagdoeken van Pure Baby Love. Deze producten zijn tevens te koop in de winkel van Mum 2b, daarnaast verkoopt Mum 2b ook bijtspeelgoed van Hugs&Things (alleen verkrijgbaar in de winkel).
Tevens kun je mooie 2e hands positiekleding kopen bij Mum 2b, kom gerust een langs voor een heerlijk kopje thee en een uitgebreide pas sessie.

Als laatste verhuurt Mum 2b diverse producten, waaronder twee geboortebaden.  Mocht je interesse hebben in een geboortebad, resevereer dan op tijd om teleurstellingen te voorkomen.

 

Ik wens je veel shop plezier!

when we bring more love to any situation, the rough edges disappear

-Debra Pascali Bonaro-

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tips, mooie (geboorte)verhalen en nieuws

Vind hier handige tips op het gebied van zwangerschap, geboorte & kind. Of laat je inspireren door een van de geboorteverhalen van de cursisten van Mum 2b. Of volg de blog van Mum 2b

 

  • Deze site gebruikt cookies voor een goede werking.
  • Accepteren
  • No valid page specified.