Zwanger

Ontspannen zwangerschap? Ontspannen bevallen? Ja dat kan......

Knoopwijzen voor zwangeren met een draagdoek

Heb je last van rugklachten? Merk je dat je steeds groeiende buik wel een stukje ondersteuning kan gebruiken? Of wil je je spieren ontlasten? Dan is een ondersteuning van je buik met een draagdoek misschien iets voor jou. Dit en meer leer je tijdens de workshop knoopwijzen voor zwangeren met een draagdoek.

HypnoBirthing – Ontspannen bevallen (volledig met partner)

Ben je onzeker over de bevalling? Weet je niet wat je te wachten staat en wil je daar meer over weten? Wil je samen met je partner je voorbereiden op een ontspannen bevalling? Kortom wil je met vol vertrouwen ontspannen bevallen? Dan is wellicht de cursus HypnoBirthing® iets voor jou! De HypnoBirthing® cursus geeft je naast veel theoretische kennis juist ook praktische tools hoe je op zowel lichamelijk en geestelijk vlak kunt ontspannen. Het programma bestaat onder andere uit effectieve ademhalingen, ontspanning, visualisaties, meditatieve oefeningen, een band opbouwen met je baby, fysieke oefeningen en heel veel meer informatie. HypnoBirthing is een positieve cursus die je helpt bij het voorbereiden van een kalme, liefdevolle geboorte. Daarnaast is het maken van een plan met geboortevoorkeuren en hoe je in gesprek gaat met je zorgverlener een belangrijk onderdeel van de cursus. Maximaal aantal stellen: 4 stellen,(partner is alle lessen welkom).

Eendaagse bevalcursus

Tijdens deze eendaagse cursus leer je alles wat je nodig hebt om je op een ontspannen manier voor te bereiden op de bevalling. Je leert vertrouwen te hebben in je eigen lijf, om bewuste keuzes te maken die bij jou passen en de regie in handen te nemen.

De focus deze dag ligt helemaal op de bevalling. De Mum 2b ééndaagse is geen traditionele ‘pufcursus’. Je krijgt waardevolle tips en technieken vanuit o.a. de hypnobirthing, mindfulness en spinning babies en mijn ervaring als doula. Met deze tips & technieken leer je hoe je met je lichaam ‘mee kunt werken’ en hoe je partner hierbij van grote steun kan zijn.

Ontspannen zwangerschap

Wil je tijdens je zwangerschap wat extra aandacht geven aan je lichaam? Heb je last van die typische zwangerschapskwaaltjes en ben je op zoek naar verlichting? Dan is een zwangerschapsmassage iets voor jou. Of wil je juist je zwangerschap en geboorte afsluiten met een ontspannen mama-massage. Dat kan bij Mum 2b! Tevens geef ik ook een workshop rebozo massage voor aanstaande ouders, de technieken die je in deze workshop leert kun je heel goed toepassen tijdens je zwangerschap maar ook heel goed tijdens je bevalling.

  • Deze site gebruikt cookies voor een goede werking.
  • Accepteren
  • No valid page specified.