Hoera! Onze dochter is geboren!

Op vrijdag 13 november is onze dochter Yenthe Sarah thuis in het bevalbad ter wereld gekomen. Het is een hele mooie intieme bevalling geweest met mijn vriend Heino en onze dochter Evy van bijna 3 (verloskundige kwam 10 minuten na de geboorte van Yenthe aan). Een niet geplande, maar fantastische UC bevalling (Unassisted Childbirth). Zo ontzettend trots op mijn prachtige gezin! En fantastisch om te mogen ervaren hoe mooi het is om op deze manier je kindje te ontmoeten! Een proces van loslaten en vertrouwen op je eigen lichaam en dat van je kindje.

Geboorte Yenthe

Mijn geboorteverhaal zal ik ter zijner tijd op de website zetten. Nu ben ik nog heerlijk aan het (na)genieten en ben ik rustig aan ons verhaal op papier aan het zetten.

Deze maand zal ik contact zoeken met iedereen die Mum 2b heeft gebeld en/of gemaild. In januari zullen de activiteiten van Mum 2b langzaam weer worden opgepakt.
Ik kan alvast wel verklappen dat er een fantastisch nieuwe en mooie locatie is gevonden in het centrum van Meppel! De eerste groepscursus staat gepland op zaterdag 23 januari 2016.
Binnenkort meer over deze prachtige ruimte.

Heel veel liefs,

Miriam

 


Ik ben Miriam

Het gezicht achter Mum 2b. Samen met mijn lief en onze 2 prachtige dochters wonen wij in Diever (Zuid-West Drenthe).

Het doel van mijn blog is om je te inspireren en te laten zien dat geboorte ook onwijs mooi & krachtig kan zijn. Wil jij je verhaal met mij & de lezers delen, stuur me gerust een berichtje.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ook interessant:

Angst voor de bevalling

Angst voor de bevalling
>